من هم مانند بسیاری از افراد به میان وعده های دسر کوچک، مسطح و گرد فکر می کنم کلوچه نور رودسر مورد علاقه من نرم و جویدنی هستند و مانند شکلکها با چیپسهای شکلاتی پوشانده شدهاند آنها به تنهایی خوشمزه هستند اما وقتی در یک لیوان شیر ریخته شوند حتی بهتر است.
من زمان زیادی را در ایالات متحده گذراندم، بنابراین وقتی کلمه کوکی را می شنوم به این فکر می کنم اما برای مردم سایر نقاط جهان، یک کوکی می تواند معنای متفاوتی داشته باشد.
آنها ممکن است با نام های دیگر استفاده شوند، اما کوکی ها به شکلی می توانند در هر قاره ای لذت ببرند بسیاری از آنها آشنا هستند، ممکن است برخی برای شما کاملاً غریبه باشند، اما در اینجا چهل کوکی (و دستور پخت) از کشورهای مختلف در سراسر جهان آورده شده است.
فکر میکردم پاسخ به این سؤال ساده است، اما اینطور نیست همه ما وقتی یک کوکی را میبینیم میشناسیم، اما به سختی میتوان آن را دقیقاً با کلمات بیان کرد.
بسیاری از مردم کوکی را به عنوان یک میان وعده یا دسر پخته می دانند که معمولاً کوچک، شیرین و مسطح است این امر به ویژه در آمریکای شمالی صادق است اما در سایر نقاط جهان، همیشه اینطور نیست.
همانطور که در این مقاله خواهید دید، یک کوکی می تواند هر شکلی داشته باشد و در حالی که آنها معمولاً به شیرینی معروف هستند، می توانند خوش طعم نیز باشند.
در جستجوی خود برای یافتن تعریف بهتر، با این توصیف در ویکی پدیا مواجه شدم که به نظرم منطقی است به طور کلی، کوکی نوعی کیک یا نان است معمولاً شیرین شده که به جای مایعات مبتنی بر آب مانند شیر یا دوغ از نوعی روغن کره، روغن نباتی، تهیه می شود.
آب خمیر را تا حد ممکن نازک میکند تا حبابها شکل گرفته و کیک پفی ایجاد کند در یک کلوچه، آب با روغنهای چسبناک بسیار بیشتری جایگزین میشود و در نتیجه کیکی به طور قابل توجهی متراکمتر است.
به زبان ساده، کلوچه در اصل نوعی کیک غلیظ تر است که بدون آب درست می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.